Wat we voor u kunnen doen

Recruiting services

Wanneer uw bedrijf groeit, groeit uw behoefte aan gekwalificeerd en bekwaam talent snel. Wij kunnen u helpen als uw wervingsafdeling voor uw bedrijf.

 

Back Office Support

Als ondernemer kom je vaak tijd te kort en doe je vooral die dingen die je direct geld opleveren maar je zou eigenlijk echt aandacht voor uw huidige klanten willen hebben. Wilt u wat meer bekendheid geven aan uw organisatie?

Customer Support

Altijd één centraal aanspreekpunt, geen bericht welke verloren gaat, geen tijdrovende beantwoording van standaardvragen en geen dure investering in telefonie-infrastructuur en uiteraard te combineren met de inzet van een backoffice-support, welke direct afspraken kan inplannen in agenda’s of standaard vragen direct kan beantwoorden. Kleine dingen die een groot verschil kunnen maken in het persoonlijk te woord staan van jouw klanten.

Project management

Allemaal kleine dingen rondom één onderwerp te regelen, en eigenlijk is het een project. Je hoeft het niet alleen te doen, ik help graag. Samen kijken we welke werkzaamheden er liggen en maken op basis daarvan een planning. 

Overige administratieve klussen

Zijn er nog werkzaamheden waar u geen tijd voor heeft, maar waar wel aandacht aan besteed moet worden, uiteraard kan ik dit ook voor u oppakken.