kerstkaarten; digitaal; ontwerpen; nieuwsbrief

Digitale kerstkaarten

Tegenwoordig hebben we als bedrijf een keuze in het soort kerstkaart welke we naar onze relaties sturen. Een digitale kaart of eentje die in de brievenbus valt. Het ontwerpen en versturen van de beide varianten kunt u aan ons overlaten

flyer; nieuwsbrief; ledenadministratie; administratie; aquisitie;

Flyer

Voor een specifieke lokale vereniging hebben wij een #flyer ontwikkeld. De doelgroep van deze vereniging is de oudere generatie welke niet allemaal gebruik maken van het wereldwijde web. Inmiddels hebben een paar nieuwe leden zich gemeld.

reclame; brochure; opmaken; ontwerpen; folder; brochure; marketing;

Reclame-uiting

Reclame-folder nodig? Heeft u die afspraak met die potentiƫle klant en u wilt toch iets achterlaten zodat uw klant dit nog eens kan nalezen? Opmaak van zo'n folder kan ik voor u regelen.

facebook; instagram; twitter; webtekst; seo;

Facebook

Voor een specifieke lokale vereniging beheer ik de Facebookpagina en hun website. Elke maand zorg ik ervoor dat de veilinglijsten en de leuke artikelen ook hier te vinden zijn. 

cv; template; functiebeschrijving; curriculum vitae;

CV template maken 

Als zelfstandige (freelancer) zul je met regelmaat jouw cv moeten versturen. Twijfel je over jouw cv? Is het gebruikte template wel goed? Is de inhoud wel voldoende? Eenmalig helpen wij jou graag met de opzet, daarna "gaat alles vanzelf"